Sub Church er et aktivt miljø hvor arbeidet hovedsaklig er basert på frivillighet. Mange av medlemmene er aktive i driften av menighet og miljøet rundt, med musikk, cafédrift, sosialt arbeid og gudstjenesteliv. Du er velkommen til å bidra - eller til å være med på det som skjer!

Dette skjer på Sub:

Sosialt arbeid, cafédrift, konserter, temamøter, Japanklubb, tidebønn, husgrupper, dugnad, festivaler og festival-arrangering, arrangementsgruppe for gudstjenester, aktivistgruppe, spillegruppe, musikktjeneste, lydkjøring, kaffekurs, tirsdagsmiddag, menighetstur, frivillighetskveld, foreldregruppe, samlivskurs, barneklubb, ungdomsklubb, dåp, nattverd...

Husgrupper

En husgruppe er en mindre gruppe som møtes hjemme hos hverandre for å dele tro og tanker. Ofte spiser man kveldsmat sammen og prater om livet. Det er flere aktive husgrupper i Sub Church. Ønsker du å bli med i en husgruppe? Send oss en mail!

Tirsdagsmiddag (hver uke)

Hver tirsdag tilbyr vi velsmakende vegetarisk middag for 50 kr. Serveres fra kl 17 til det blir tomt! Ypperlig mulighet til å bli kjent med folk.

Bønnegruppe

Hver tirsdag kl 17 møtes en gruppe av oss for å be for byen, verden og hverandre.

Gudstjenester (hver uke)

Søndager kl 16 møtes vi for gudstjeneste. Det er medlemmene som deltar med musikk, lyd, forberedelse, og kunst. Taler enten fra folk på huset eller inviterte gjester.

Operatio divina (hver måned)

Operatio Divina er en metode nettverket Etter Kristus har utviklet for å omsette bibeltekster til konkrete praksiser. Vi følger en klassisk metode for meditativ bibellesning (kalt Lectio Divina), og mot slutten av samlingen drodler oss fram til personlige eksperimenter for ukene fram til neste samling.

(Etter Kristus er et nettverk for kristen trospraksis, som ble startet opp i Sub Church i 2009. I dag er nettverket et selvstendig arbeid, med tette samarbeidsbånd til Sub.)

____________________

Sub Scene

Medlemmene i Sub Church står sammen om den daglige driften av kulturhuset Sub Scene & Sub Cafe, lokalisert sentralt i Oslo mellom Stortinget og Aker Brygge. Dette er vårt diakonale arbeid, og er vår gave til byen og oss selv. Vi håper og tror at gjennom dette kan mennesker møte Gud.

Frivillig på Sub Scene? Her er noe av det som skjer jevnlig:

Sub Japan (hver uke)

SubJapan er et uformelt og åpent fellesskap hvor japanere i Oslo og alle som er interessert i Japan treffes. Ukentlige hengetreff og månedlige arrangementer. Finn oss på Facebook.

Åpen Scene (hver måned)

Åpen Scene på Sub Scene har blitt en suksess, med flere titalls band, stuntpoeter og dansere som har hatt sin første, andre eller fjerde opptreden på en scene!

SubSpill (hver uke)

Torsdag er spilldag på Sub! Er du en gamer eller bare nysgjerrig? Det er plass til alle rundt bordet! Hver torsdag kl 1830-2200. Bli gjerne også med i gruppa vår på Facebook!